Felhasználói név:    Jelszó:       Regisztrál
KezdőlapTudnivalókKapcsolatJogi nyilatkozat
 
 

Deviza
Áru
Tőzsdék
Hírek
Naptár
A technikai elemzés ABC-je - könyv 
Tudnivalók

2018. január 1-től megszűnik az előfizetés lehetősége.

Immár 10 éve készítem az elemzéseket itt napi rendszerességgel. Minden véget ér egyszer - a továbbiakban a napi rendszeresség megszűnik, önként vállalt kötelezettségem alól meg kívánok szabadulni. Kedvem szerint a továbbiakban is fogok publikálni elemzéseket, a rendszertelenség miatt ezekért előfizetési díjat nem kérhetek. Az elérhetősége ezeknek az elemzéseknek korlátozásmentes lesz.

Az elemzések  valós idejű elérése előfizetéssel lehetséges.

Késleltetett megjelenítésű elemzések regisztrált, nem előfizető felhasználók részére érhetők el. Bejelentkezés után az elemzések a megjelenítendő időtáv függvényében

Half hourly (Fél órás)      128 órás,
1 hourly (1 órás)             256 órás,
4 hourly (4 órás)             512 órás,
Daily (Napos)                1024 órás,
Weekly (Hetes)             2048 órás,
Monthly (Havi)               4096 órás késleltetéssel érhetőek el.
 
Nem regisztrált felhasználók
az elemzéseket időtávtól függetlenül csak 1000 óra elteltével tekinthetik meg. Az archívum a bal oldali menüből érhető el.

Előfizetési díj egyedi felhasználóknak: 6500 Ft/hó felhasználónként (2014.jan.01-től), 3 hónap egyben történő előfizetése esetén. Egy előfizetés egy jelszót jelent, egy jelszó egyidejűleg csak egy belépésre jogosít.

Előfízetésről egyéb tájékoztatás az info@chartelemzes.hu e-mail címen.

A Hírek menüpontok, ill. a Kiemelt elemzések korlátozás nélkül elérhetők.

Az előfizetéséhez szükséges adatok:

Eladó :              Chartelemzés.hu Kft.

Számlaszám:     11600006-00000000-51559801

Adószám:          23553499-1-41

Előfizetési díj:  negyedévente 19 500 Ft

Ha nem a negyedév fordulónapja előtt történik a befizetés, akkor mindig a következő negyedévre való díjat teljes egészében, ill. az aktuális tört-negyedévre vonatkozó díj időarányos részét kérem befizetni. Az előfizetés mindig negyedév végéig érvényes !

Fontos: A Közlemények rovatba kérem feltüntetni a Regisztrációban szereplő Felhasználói nevet, ill. Login nevet !!!

Kérek egy visszaigazoló e-mail-t is, ha elindult az előfizetési díj, hogy a hozzáférést azonnal meg tudjam adni, másrészről kérem feltüntetni az előfizető nevét és címét aki a számlán szerepeljen (lehet céges, természetesen különbözhet a Felhasználói névtől), ill. a számlázási címet, ahova postázhatom a forintösszegről kiállított számlát.

- - -

Az oldal nem frissül automatikusan. A friss elemzések megjelenéséről úgy kaphat értesítést számítógépén, ha a Firefox Update Scanner szolgáltatását használja. Előfizetők részére javasolt ennek a használata - magyar nyelvű leírás a telepítésről és használatáról.

 
 
 
Minden jog fenntartva!
Chartelemzes.hu Kft